Un nou èxit de l’Associació Cultural Roc Chabàs en la Fira d’Associacions de Dénia

Un nou èxit de l’Associació Cultural Roc Chabàs en la Fira d’Associacions de Dénia

El dia 15 d’octubre ha tingut lloc la Fira d’Associacions de Dénia, alguns membres de l’Institut d’Estudis Valencians, Convencio Valencianista i El Rogle han participat, convidats pels amics de l’Associació Cultural Roc Chabàs de Dénia. En la fira han participat un total de 44 associacions de tota la Marina. Durant tot el matí la presència de públic ha sigut constant i molta gent s’acostàt a la paradeta de l’Associació Roc Chabàs interessant-se per les seues activitats i demanant informació.

Durant esta edició La Roc Chabàs ha volgut fer menbres d’honor a una série de personages destacats dins del valencianisme, enguany els premiats han sigut  :

  • Ferran Ribes
  • Joan Ignaci Culla
  • Jose Vte. Bolta
  • Juli Moreno
  • Juan Carlos Castaños
  • Manuel Gimeno

També ha servit la fira com a punt d’encontre de diferents valencianistes de tot el Regne que durant el dia han acodit a la paradeta a compartir bona companyia i a informar-se de l’actualitat valencianista.

En la paradeta es podien adquirir publicacions de l’editorial Mosseguello, de l’Institut d’Estudis Valencians i de l’Associacio Cultural Rogle Constantí Llombart. Membres d’estes tres entitats, de l’Encontre i tambe de DecidiX s’han acostat a la capital de la Marina per a compartir este dia en els valencianistes de la comarca que tan important llabor estan fent en eixa zona.

L’activitat ha sigut molt positiva i esperem que el pròxim any es repetixca la participació de l’Associació Cultural Roc Chabàs en esta fira.