L’independentisme en la Comunitat Valenciana apreta l’accelerador en actes cada volta més seguits i contundents

Si este passat fi de semana ACPV portava la seua manifestacio catalanista del 25 d’Abril als carrers de la Ciutat de Castello, demà sera els jovens d’ERC en la Comunitat Valenciana els que paralaràn de «repressio» en l’Universitat de Valencia quin principal convidat serà Oriol Junqueras.

Esta associacio jovenil politica quina matriu és Esquerra Republicana de Catalunta parlarà demà de la «repressio contra l’independentisme».

Fortes critiques cap a l’Universitat de Valencia

La propia Universitat de Valencia que acull la charrada no esa exenta de fortes critiques per l’organisacio radical. De tal forma que critiquen que l’Universitat els ha obligat a contractar un dispositiu de seguritat en 20 eprsones per tal de garantisar la seguritat de les persones.

Utilisaren els mijos de comunicacio afins al més ranci catalanisme per a denunciar «maltracte de l’universitat».

Demà tot i el supost «maltracte» la Biblioteca Gregori mayans del Campus dels Tarongers acollirà esta conferencia d’Oriol Junqueras, u dels lliders de la formacio independentista, empressonat i condemnat per lo que alguns califiquen com a intent de colp d’Estat en Catalunya. Oriol ha complit part de la seua pena en prisio i a pesar de que afrima que ho tornaria a fer, el President del Govern, Pedro Sánchez va firmar un indult als condemnats pel delicte de sedicio.

Manifestacio de Castello

Enguany ademes, ACPV ha reivindicat a la seua manera el 25 d’abril, nomenantlo com a «Diada dels valencians». Conmemoren la desfeta d’Almansa reclamant una atra perdua d’identitat per als valencians, volent diluir el nostre territori en la seua entelequia dels països catalans. Una atra desfeta que vol llevar als valencians de l’Estat d’Espanya per a fer sumissio a Catalunya.

Aci, tambe els republicans d’ERC estigueren presents, en la que demananren l’independencia i la creacio del nou estat català que nos incluirà. de nou sense preguntar als valencians nos volen impondre uns ideals d’uns pocs, un somi que uns quants perseguixen des de decades.

En estelades i quatribarrades, despuix alguns vejam fantasmes, la capçalera de la manifestacio en la que dia «País Valencià» estava el Conseller d’Educacio Vicent Marzá, pero a pocs pasos d’ell estava Quim Torra, ex-president de la generalitat de Catalunya que es va passejar en la manifestacio de Castello exigint l’independencia i els seus països.

Una atra vegada, des de fora nos volen impondre lo que som i lo que sentim, sense consultar als valencians i les valencianes. Imposicio d’uns pocs a la gran majoria que rebuja eixa entelequia i somi histeric d’uns quants.

Compromís i el independentisme

Compromís tingue una presencia destacada de dirigents, junt a la Plataforma radical de Decidim, que exigix la convocatoria de un referendum d’autodegterminacio i ajuntarnos en Catalunya posteriorment. Una atra mostra de que Compromis està junt al ranci catalanisme, o per lo manco part important dels seus dirigents, en una manifestacio plena d’estelades i de crits per l’independencia.