L’entitat LGTBI Colectiu Corona del Regne de Valencia exigix a Oltra i Ribó que actuen contra l’increment d’agressions homofobes

L’entitat valencianista LGTBI+ davant del fort increment dels delictes contra la llibertat sexual en la Comunitat Valenciana i especialment al Cap i Casal exigix a les autoritats que actuen i deixen de mirar cap a un atre lloc. Despuix de l’agressio de fa unes semanes en la Plaça d’Hondures de Valencia a una persona trans i atres en mes levetat en atres llocs, la Consellera d’Igualtat Monica Oltra i vicepresidenta de la Generalitat Valenciana continua en les seues afirmacions molt desafortunades.

«No n’hi han més agressions, sino que la gent denuncia més perque te molta més confiança en el govern valencià»

Paraules de Mónica Oltra que califiquen des de Corona com vergonyoses i propies d’una persona que està fora de la realitat i que molt manco pot representar al colectiu LGTBI.

Tambe volen criticar la manifestacio nazi de Madrit i l’utilisacio de la Senyera en el Barri de Chueca per a difondre odi.

«La Senyera es un simbol de llibertat, no d’odi» inclus aforma atra entitat valencianista com el GAV. Tambe partits valenciansites com AVANT han difundit el seu recolzament a l’entitat LGTBI i exigixen contundencia a les autoritats per tal de no portar eixe odio al territori valencià. «S’ha de tallar de rail», afirmen.

Comunicat del Colectiu Corona

Davant de l’increment de les agressions homofobes ocorregudes en el nostre territori els ultims mesos i la passivitat de les autoritats davant este increment dels delictes contra l’identitat sexual, que s’ha reflectit esta mateixa semana en el informe del propi Ministeri de l’Interior.

Donat que ademes, el major increment es dona en el Cap i Casal, a on fa unes semanes un chic trans en la Plaça d’Hondures va patir uns colps, volem fer un comunicat al respecte i exigir a les autoritats actuacions contundents.

La propia vice-presidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra ha assegurat que “n’hi han més denuncies perque es confía més en les autoritats”. Un autentic desgavell en una persona que es diu defendre al colectiu LGTBI+. Una vergona eixes paraules completament  desafortunades que implica un desconeiximent total de la poblacio LGTBI.

Per una atra banda, volem exigir actuacions contundents. Ahir mateixa varem vore uns radicals d’extrema dreta pels carrers de Chueca, al crit de “fuera sidosos de Madrid”. O “No queremos maricones en Madrid”. Nos crida l’atencio que alguns d’eixos individuos portaren Reals Senyeres, i es que els llaços en els colectius valencians d’extrema dreta son evidents.

Volem mostrar el nostre rebuig total a que estes persones que s’autodenominen com a  valencianistes utilicen la Senyera d’una forma vergonyosa per a fer crits d’odi. Una Senyera que la va dur la Republica i Blasco Ibañez la va amar. Una Senyera baix els plecs de la qual tots cabem i ningú ha d’utilisarla en un fi partidista i manco coma  simbol d’odi.

Ni l’extrema dreta ni l’extrema Esquerra son bones aliades, des del colectiu Corona volem fer una crida a la societat per a que es modere i elimine extremismes i radicalismes que han dut a Europa a varies guerres en el passat, ya siga extrema dreta o extrema Esquerra.

En una societat plural el respecte comu a tots es lo que nos duu cap al futur i alvançar com a societat. Volem reafirmar nostre compromis en el Valencianisme i fugir de radicalismes que no nos representen. Ademes de pegar un toc a Chimo Puig i Monica Oltra, i tambe a Ribó i Sandra Gómez perque no estan fent be el seu treball de protegir als valencians. Les autoritats no es poden amagar d’esta lacra i manco ser negacionistes com Oltra, una vergonya de politics que no representen al colectiu LGTBI+.

Hem de ser una societat valenta i dir prou, i exigir a les nostres autoritats que complixquen les seues promeses o se’n vagen a sa casa per inutilitat per al carrec.