Miquelo García Maldonado «Promeses incumplides en Malilla»

Miquelo García Maldonado «Promeses incumplides en Malilla»

Alguns polítics se dediquen a prometre lo que saben sobradament que no van a complir. En uns casos per que no pot ser, en atres perque no les interessa i en molts atres perque simplement passen.
Entre atres molts barris de Valéncia, uns dels que està sofrint este fet de passar àmpliament del problema, és el barri de Malilla de Valéncia.

Verdaderament si hi ha alguna cosa important en la vida, és la salut i, l’Associació de Veïns d’esta important zona del Cap i Casal porten més de quinze anys reivindicant lo més bàsic; que consistix ni més ni manco que en un dret fonamental per a les persones, primordial en qualsevol estat de dret modern, poder ser atesos en les més mínimes condicions en un digne centre de salut.

Les actuals dependències en el baix del carrer Ingenier Joaquim Benlloch, sofrixen un notable deterior i conten en una capacitat per a poder atendre a uns 32.000 usuaris.
Despuix de la deixadea del govern del PP, PSOE i Compromís en complir en lo que s’havien compromesos en els anteriors comicis autonòmics i municipals, per fi en decembre de 2018 se varen licitar les obres de construcció de lo que seria el nou Centre de Salut.

Este nou proyecte podrà atendre a més de 39.000 usuaris i dispondria en una superfície de 2.430 metros quadrats, contant en servicis de Medicina familiar, pediatria, cirugia menor i una unitat de prevenció de Càncer de Mama entre atres.
¿Pero que és lo cert de tot això? Que de nou el sofridors veïns del barri de Malilla, se tornen a quedar a soles en la seua reivindicació del més bàsic dret social. Tot a segut fruït de la campanya electoral present i com se diu en valencià; de forment ni un gra. I continuem esperant la posada de la primera pedra.

Pareix ser que per al tripartit, no té cap importància la salut dels nostres ciutadans, puix hi ha que recordar-li que els valencians de la Creu Coberta, per eixemple, tenen el centre d’especialitats en Monteolivet, lloc que fins a fa uns mesos, encara tenien que agarrar dos autobusos per a poder aplegar, situació més pròpia del tercer món que d’una ciutat europea actual.

Des de POBLE DEMOCRÀTIC reclamen YA que se solucione esta demanda de primera necessitat i, no a soles això, nos comprometrem a promoure per via d’urgència la realisació immediata de l’acomesa de dites obres, per impulsar l’estat de benestar dels habitants d’este barri de Malilla, perque, barri a barri se fa una gran Valéncia.

Miquelo Garcia Maldonado
Candidat a l’alcaldia de Valéncia per POBLE DEMOCRÀTIC.