Carta Oberta a Isabel Martín, Alcaldesa de Compromís de Paiporta

Carta Oberta a Isabel Martín, Alcaldesa de Compromís de Paiporta

El Secretario General de AVANT, acudió al pasado Pleno del Ayuntamiento de #Paiporta para defender a los campañeros de AVANT Paiporta que están sufriendo los ataques de Isabel Martín Gómez, principalmente a la candidata a la Alcaldía por AVANT Inmaculada Porcar a la que ha demandado desde la Alcaldía de Paiporta y mandado rastrear las redes sociales de los vecinos a su Policia Local de Paiporta.

Inma Porcar Candidata a la Alcaldia de Paiporta por Avant
Inma Porcar Candidata a la Alcaldia de Paiporta por Avant

Ahora, ya que Isabel Martín SE NIEGA  a DIALOGAR, publicamos en los medios una Carta Abierta. Esperamos conteste a la carta y no sólo con demandas en los Tribunales, porque la política no se ha de judicializar hasta tal punto y utilizar medios no demasiado democráticos ni éticos ni morales. La política del miedo hace años que terminó.

Vicent Bellvis Carta Oberta a Isabel Martín, Alcaldesa de Compromís de Paiporta
Vicent Bellvis Secretario General de Avant

 

 

Senyora Isabel Martín Gómez seguix sense contestar a les meues preguntes. Crec que no es bo, ni democratic manipular les paraules i amenaçar a un rival politic.
Esta senyora es comporta «quan regim franquista» com he dit, enviant a la policia com la policia represora rastrejant les rets socials de la seua poblacio en busqueda d’opinions discordants.
Este atac a la democracia es molt greu. Per supost que des d’AVANT Adelante Valencia rebujem els comentaris violents, pero es que voste mateixa inicia eixa violencia verbal en atacs directes, i no es bo que una primera edil ataque per se a qui no pensa com ella.

 

 

Hoy en Paiporta, nuestro Secretario General de AVANT Adelante ha intervenido en el Pleno de Paiporta preguntando a la alcaldesa de Compromis sobre sus actuaciones donde "manda a la policía local a rastrear las redes sociales de los vecinos para buscar opiniones discordantes en unas actuaciones más propias de regímenes franquistas totalitarios que buscan coartar la libertad"."Justo la misma persona que hizo un escrache ilegal a Falleras Mayores y a cargos públicos hace años y que ahora persigue a los que no piensan como ella. Cómo han cambiado las cosas". Afirma Vicente Bellvis que ha acudido con la candidata a la alcaldía Inmaculada Porcar y destacados miembros de AVANT Adelante Los Verdes Paiporta.#NoGobiernosTotalitarios#AVANTAdelanteLosVerdes#PaiportaHaDespertado#AVANTPaiporta#Paiporta#PaiportinosNoEstaisSolos#StopCompromis

Publicada por AVANT Adelante Valencia en Martes, 2 de abril de 2019

Un atac directe a la llibertat d’expressio i als drets constitucionals que defen la democracia i la llibertat. Voste te llibertat per a fer un «escrache ilegal en moments violents i de persecucio» com va fer quan estava en l’oposicio en Paiporta quines victimes sigueren les Falleres Majors de Valencia i un antic President de la Generalitat, pero ara no permitix que ningu li diga ni recrimine les seues actuacions, a pesar de que es la primera que ha utilisat un llenguage molt inadeqüat.
Pense que els paiportins i paiportines no es mereixen un alcalde que ataque els drets fonamentals i que envie a la seua policia en contra de la seua poblacio, fent un us partidista i torticero d’uns agents que ya tenen prou faena.
De l’instruccio policial, no tinc paraules, perque me recorda a metodes de regims passats, sesgant noticies i comentaris, fents juins de valor propis d’un juge, en una actitut massa atrevida, que denota proximitat cap a l’alcaldessa i la tinent d’alcalde. ¿hi ha complicitat mes alla del treball? Puix al meu pareixer personal, es un dubte que tinc.
No es normal que es querelle contra tots i contra tot, mes me dona a pensar que voste pot no ser capaç de dur un ajuntament cap avant i denota incompetencia i qui sap si algo mes…Igual algu te que demanar si voste està capacitada per eixercir carrec public, perque no es normal querellar-se contra tots i tindre mes de 70 processos judicials oberts i tants atres administratius.
A la fi qui es diu garant de la llibertat i parla de transparencia i participacio, les seues accions es pareixen cada volta mes a un regim totalitari que te reminiscencies franquistes en la seua metodologia, o a mi me recorda massa a eixos temps passats obscurs.
Des d’AVANT, i com Secretari General me preocupa molt la seua metodologia, molt diferent a lo que voste predica, i el seu atac directe a la llibertat, la democracia i el ordre constitucional. Pareix que voste es mes de cançons com les dels seus amics de Riot Propaganda, el catalanisme mes radical i obsolet que pareix les sues lletres violentes traten d’humillar als Cosos de Seguritat de l’estat, els mateixos que ara voste els demana ampar.
No es pot estar com be diu el dit popular en misa i replicant, perque a la fi, la baralla es trenca i n’hi han conseqüencies nefastes per a tots.
Li recomane voste reflexione pel seu be i dels seus veïns i veïnes que no es mereixen una actitut tan poc democrata en la seua primer edil, que de fet, els perseguix.
La sort, es que pronte els paiportins i paiportines podran triar a AVANT Adelante Los Verdes per a governar un ajuntament en el que portarém el trellat, la democracia i la llibertat als carrers i a on la participacio serà real i tot serà consultat als verdaders protagonistes: les persones, veïns i veïnes de Paiporta.
Paiporta camina cap AVANT.

Vicente Manuel Bellvis Martin
Secretari General d’AVANT.
CANDIDAT A LA PRESIDENCIA DE LA GENERALITAT VALENCIANA