Premis Lliteraris “El Piló” 2022

El XXI Premi “Federic Feases” de Novela, dotat en 1.800€, publicació de l’obra premiada i figura en bronze de J. Chornet, per decisió del Jurat compost per: Manolo Casaña Taroncher, Juli Moreno i Moreno, Jesús Moya Casado, Antoni Ruiz i Negre i Josep Barat i Blasco com a secretari en veu i vot, I Premi va ser per a l’obra titulada: “El Viage”, de la que és autor Enric Calvo i Dolz.

El II Premi “Josep Melià” de Poesia, dotat en 300€ i Piló de bronze, per decisió del Jurat compost per: Vicent R. Gil Andreu, Aureli López Muñoz, Joan Carles Micó i Ruiz, Miquelo Garcia i Maldonado i Josep Barat i Blasco; va ser per a l’obra titulada: «A tres llegües», de la que és autora Ampar Cabrera i Sanfélix.

El IV Premi «Joan Costa» d’Ensaig, dotat en 500€ i Piló de bronze, per decisió del Jurat compost per: Pepe Peiró, Joan Sancho i Gea, Albert Marín i Sanchis, Pau Giner, Vicent Ramón Gil i Andreu i Josep Barat i Blasco; va ser per a l’obra titulada: «X Valéncia», de la que és autor Vicent Josep Escuder i Bisbal.

L’entrega dels Premis se farà el pròxim divendres 20 de maig a les 20:30 hores en el pati exterior de la Cafeteria de la Casa de Cultura de Burjassot.