La Real Academia de Cultura Valenciana programa una serie de conferencies baix el titul de «2021, dels Furs a l’Estatut Valencià»

La Real Academia de Cultura Valenciana impartix una serie de conferencies organisades desde la Seccio d’Historia «Juliá Ribera i Tarragó». Baix el titul de «2021, dels Furs a l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana».

Este cicle es dura a terme en un desenroll de tres dates distintes, totes en maig d’este 2021. Seran els dimarts a les 11:30 hores i l’entrada es lliure en llimitacio d’aforament.

Programa del cicle

  • 11 de maig de 2021: Impartix la conferencia la Drª. María Desamparats Cabanes Pecourt. Academica de la RACV. Baix el titul: «Valencia el Fur i el Regne».
  • 18 de maig de 2021: Impartix el Dr. Josep Vicent Gómez Bayarri. Academic de la RACV. Baix el titul «Derogacio dels Furs del Regne de Valencia i reaccions».
  • 25 de maig de 2021: Impartix esta conferencia el propi Degà de la Real Academia de Cultura Valenciana, el Dr. Josep Lluis Manglano de Más. Baix el títul de «L’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana».

Totes estes conferencies es durana terme en el Salo d’Actes de la Real Academia de Cultura Valenciana. Quina seu s’ubica en el Carrer de les Avellanes, 26 del Cap i Casal.

Recital poetic «Veus Valencianes»

Tambe el dimecres 26 de maig tindra lloc un recital poetic en el mateix lloc, en el que intervindran les següents personalitats:

  • Profesor. Juan Ramón Barat Dolz. Premi Internacional de poesía
    “Leonor de Soria». Tambe Premi Nacional de poesía “Blas de Otero de
    Madrid.
  • Profesor. Pascual Casañ Muñoz. Premi Nacional de poesía “Aurelio
    Guirau” de Murcia. Tambe Premi Internacional de poesía “Gerardo
    Diego” del Govern de Cantabria.

Com en les conferencies, l’entrada es lliure fins a llimitacio d’aforament.