El Grup d’Accio Valencianista presenta la V edicio de la seua Fira de Nadal del llibre valencià

Una de les associacions mes importants del valencianisme, el Grup d’Accio Valencianista promou desde fa uns anys la seu Fira de Nadal del Llibre Valencià. Enguany celebra la seua quinta edicio.

Una edicio en la que tindran les ultimes novetats editorials en Llengua Valenciana, presentacions de llibres i tambe una paraeta en un gran surtit de llibres a bon preu, de les editorials que aposten per la llengua valenciana.

Tambe tenen en la seua seu del Carrer Julián Peña del Cap i Casal la seua mitica paraeta plena de merchandaising, en clauers de la Senyera, polos, jerseys i molts objectes relacionats en el valencianisme.

Des de fa anys, esta entitat mare del valencianisme s’està dedicant i volcant en el mon cultural. Sent referent cada mes les conferencies culturals i les presentacions de llibres en Llengua Valenciana en Normes d’El Puig. Reivindicant una vida cultural que abarque tots els temes dels valencians. Com per eixemple la conferencia al voltant dels inicis de la disparà feta pel mestre coeter Joan García Estellés en novembre passat.

Tambe han ampliat la seua colaboracio en l’organisacio de l’Institut d’Estudis Valencians, ampliant les presentacions de novetats editorials d’esta organisacio i del GAV. S’ha convertit en un pol cultural de primer ordre per al valencianisme.

Son tambe molt importants els cursos de Llengua Valenciana que fan les dos entitats, el GAV i l’INEV ( Institut d’Estudis Valencians) que junt als de Lo Rat Penat fomenten l’us de la nostra Llengua Valenciana en Normes d’El Puig.

Dos fires del llibre este Nadal

D’esta manera, el GAV s’unix a la Real Academia de Cultura Valenciana i les dos entitats fan una fira del llibre de Nadal en la produccio valenciana i promocionant les editorials valencianistes. Una bona oferta per a fruïr de la lliteratura en Llengua Valenciana este nadal.