El PSOE d’Alzira elegirà al seu Secretari General el proxim 9 d’abril

El PSOE d’Alzira elegirà al seu Secretari General el proxim 9 d’abril

L’Executiva alzirenya va decidir en reunió extraordinària que l’assemblea per triar la Secretaria General i la nova executiva siga el proxim dissabte 9 d’abril. L’elecció del nou líder del PSOE alzireny es realizarà a la seu local.

La decisió va estar aprovada per majoria absoluta en 9 vots a favor, un en contra i una abstenció. A la reunió l’actual President del partit, Fernando Pascual, es va despedir del seu càrrec, també va manifestar de la seua  decisió de no formar part de cap càrrec organizatiu encarà que seguirà al partit com un militant més. Els assistents van agrair a Pascual la seua llavor al partit en una forta ovació.

La Secretària General, Isabel Aguilar, i el Secretari d’Organtzació, Salva Roses, van emplaçar als militants al proxim 9 d’abril a votar la nova Executiva local i la Secretaria General per seguir  treballant en el projecte socialista i de cara a les eleccions municipals de 2023. A l’assemblea també es presentarà per a la seua aprovació la memòria de gestió de l’actual executiva.