Alzira millora l’iluminació de l’avinguda Luis Suñer

– Alzira millora l’iluminació de l’avinguda Luis Suñer

La regidoria de Servicis Urbans està millorant la iluminació de l’avinguda Luis Suñer. S’han baixat l’altura de 8 lluminàries per davall de les copes de les palmeres. S’ha mantingut els màstils i únicament s’han canviat  les lluminàries a LED de 100w. Les anteriors eren de vapor de sodi de 400w

S’ha canviat a llum LED seguint en el pla d’Eficiència Energètica de la ciutat d’Alzira. S’ha millorat així tant l’eficiència energètica com la calitat de la iluminació en este tram de l’avinguda Luis Suñer. Esta intervenció aconseguix aforro econòmic i energètic que se suma a les ya realisades a atres zones, carrers i polígons d’Alzira durant esta llegislatura.

Cal recordar que la iluminació LED utilisa un 80% menys d’energia que les llums incandescents per produir la mateixa cantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mides de reducció de les emissions de carboni. Emprar iluminació LED oferix una major vida útil i facilita un major respecte al mig ambient i millora la calitat lumínica dels carrers d’Alzira.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que «Seguim treballant per a les persones i per al planeta. En estes actuacions millorem el dia a dia dels veïns  de la nostra ciutat al mateix temps que fem d’Alzira una ciutat més sostenible, eficient i respectuosa en el mig ambient”.