Les Falles de la Federacio d’Especial desvelen els seus proyectes per a Falles 2023

Este fi de semana en una nova edicio d’Una Festa per a TOTS, la Federacio de Falles d’Especial ha presentat els seus proyectes per a 2023. Les nou falles que forman part de la Federacio de Falles d’Especial de Valencia presentaren el passat divendres en Nuevo Centro, el centre comercial del cap i casal, els seus quadros d’honor d’enguany i els seus proyectes que vorem plantats en els carres el proxim mes de març.

Falla Na Jordana

Mario Gual torna a fer una composicio colorista i arriscada, pero  de base una falla tradicional pero en una estetica més actualisada, sagell de Mario Gual. El seu lema és «Esperanza, Fe, Amor y Suerte»

Esta comissio porta des de 2003 sense guanyar un primer Premi, pero últimament. L’any passat aconseguiren un 6ºPremi de Seccio i el 3º d’ingeni i gracia. En este proyecte tracten de millorar la seua posicio de l’any passat.

Per atra banda la falla infantil la firma sergio Alcañiz en el Lema ¡De 9 llibret! i competix en la seccio tercera.

Falla Convento Jerusalem- Matematic Marzal

Esta comissio de falla busca revalidar el primer premi aconseguit els dos ultims eixercicis i inclus tractarà d’aconseguir el doblet en infantil.

De nou el megaproyecte el firma Pere Baenas i porta per titul «Por un puñadod e euros»

En quant al proyecte de falla infantil, la firma novament José Gallego i encara que l’esboç no revela el proyecte pareix va a ser molt colorit. Competirà en la Seccio Especial.

Falla Almirall Cadarso – Comte d’Altea

Enguany esta comissio tras el deces del seu artiste han buscat seguir en la falla barroca i preciosista i han contat en el disseny d’un atre dels grans, Miguel Santaeulalia Serrán, el patriarca dels Santaeulalia, encara que l’artiste serà Toni Pérez.

Sempre tiraràn a faltar al gran artiste Manuel Algarra i tracten d’igualar la quarta possicio aconseguida l’any passat.

El titul de la falla d’enguany és «Que no pare la musica»

En quant a la seua falla infantil competix en seccio primera i és obra d’Enric Ginestar en disseny de Carlos Benavent, i duu per titul «Setabosc».

Falla Exposicio – Micer Masco – Arévalo Baca

Tracten de millorar el mal sabor de boca del 7º Premi de l’any passat ya que últimament s’acostaven o estaven en el podi de la seccio. De nou planta en la demarcacio David Sanchez llongo que colabora en el disseny propi junt a Dani Gomez.

Un proyecte en molt de color i duu per titul «Kromatica».

Per lo que respecta a la Falla Infantil, competix igualment en la Seccio Especial i la firma Xavier Gurrea, en el titul «El Mercat de l’Exposicio».

Falla Cuba Lliterat Azorín

Torna a presentar un proyecte molt arriscat en una estetica prou moderna, que ya va donar un gran exit a esta comissio de Russafa l’any passat. Aconseguint un 3ºpremi.

Vicente Martínez Aparici, en disseny de Juan ramón Vazquez presenta el proyecte que duu per titul «Vida»

En quant a la falla infantil competix en seccio segona i la firma Gonzalo Rojas, en el titul «Les coses més chicotetes»

Falla Plaça del Pilar

Esta comissio i Paco torres tracten d’arrebatar el primer premi a Convent, despuix de ser durant varios anys el segon premi. Fiquen lliteralment tota la carn en l’assador i busquen guanyar un primer premi en una falla de nou de gran volum.

De nou és obra de Paco torres en disseny de Carlos Benavent i duu per titul «We Will Survive».

En quant al proyecte infantil, competix en la Seccio Primera i és obra de Borja Llorens, en el titul «Cap, ¿a on vas?»

Falla Sueca – Lliterat Azorin

Tracta de millorar el 9º premi aconseguit l’any passat i torna a firmar el proyecte Santaeulalia Tematización en disseny de Josete Santaeulalia. Duu per titul «危 機 (CRISISTUNIDAD): “ASIA” ¿A ON ANEM?»

En quant al proyecte infantil competix en la Seccio 2º, la firma Enric Ginestar. (Mateix artiste que Almirall infantil), i aci duu per titul «Més clar…aigua»

La Falla del Regne (Regne de Valéncia- Duc de Calabria)

L’any passat va aconseguir un huit premi. Enguany cambia un poc d’estil, pero la torna a fer Sergi Musoles, esta vegada en disseny de Carlos Sanz, i duu per lema «Llámalo Amor, llámalo X»

En quant al proyecte infantil competix en la Seccio tercera. Un proyecte de Mario Pérez, en disseny de Paco camallonga i duu per titul «Photofinish»

L’Antiga de Campanar (Monasteri de Poblet -Aparicio Albiñana)

L’any passat el sabor amarg del 5º premi despuis de varios anys pensant en guanyar el primer i quedant-se en el podio peros ense aconseguir el primer premi. Tornen a intantar aconseguir de nou eixe preciat premi per a Campanar, de la mà de Carlos Carsí en disseny de Ramon Pla, i duu per titul «Som de colors».

En quant a la Falla Infantil, pertexeis a la Seccio 5º i la firma el mateix artiste, Carlos Carsí, i el mateix dissenyador, Ramon Pla. Duu per titul «El color de les falles».