Comunicat Círcul d’opinió i brillants

Comunicat Círcul d’opinió i brillants

Comunicat Círcul d’opinió i brillants. En estos moments tan durs per al món faller, no tenim mes remei que acatar les órdens que des de les diferents administracions nos dicten, de la forma i en el temps més inoportú.

Per tal motiu el Círcul d’Opinió del Bunyols d’Or i Brillants ab fulles de Llorer, vol fer una crida a la solidaritat i a l’unitat de tot el colectiu faller i un recolzament molt especial als artistes fallers.

Durant estos dies nos anirem enterant de l’alcanç real de totes les decisions i cóm van a afectar a les Falles.

  • És en estos moments quan mes necessària es l’unitat de tot el colectiu faller, no sols de la ciutat de Valéncia, sino també de forma coordinada de tota la Comunitat Valenciana.

De forma individual, pero també colectivament se deu evaluar el cost econòmic que esta decisió va a produir a les diferents comissions fallers de forma directa i indirecta, aixina com a tots els implicats en al festa, com Artistes Fallers, Pirotècnics, Bandes de Música, Floristes, Carpes, Llums, Orquestes, Discomòvils, i un llarc etc. Utilisant esta informació per a exigir el recolzament de les respectives administracions.

  • També volem tindre unes paraules d’ànim per a eixes Falleres Majors i Presidents que no van a tindre les seues falles tal i com les tenien previstes

Recordant-los que la grandea del colectiu faller farà tot lo possible per a que puguen viure unes falles molt especials, tan pronte com siga possible.

Ara, com també fa molts dies sense cap presa de decisions que hagueren minvat el problema, lo més important es la salut de la població i, una vegada este problema quede resolt, les Falles de 2020 les celebrarem en tot el seu esplendor, en estos moments no fa falta pensar en quina data podrem celebrar-les, ya que primer deuen d’alçar la prohibició que ara mateixa tenim establida.

Finalisem este comunicat cridant de nou a l’unitat de tots els fallers i falleres per a superar esta difícil situació.

Comunicat Círcul d’opinió i brillants