La Federacio de partits valencianistes Decidix tria als seus carrecs organics que renuncien a ser carrecs politics

El valencianisme politic continua en la seua trayectoria cap a les Eleccions municipals i autonomiques del 2023. Este fi de semana, la federacio de partits valencianistes Decidix (antic Encontre) formada per Avant, Poble i ACNV ademes d’atres formacions locals i independents va fer la seua primera Assamblea per triar la nova Eixecutiva.

La formacio integradora senyera del valencianisme politic seguix caminant en pas ferm. Els delegats de Decidix, en representacio dels mes de 250 afiliats de la federacio, elegiren per unanimitat, en la I Assamblea General, celebrada el 18 de setembre, als coordinadors de la seua Eixecutiva.

D´esta manera, est instrument per a la defensa dels interessos valencians en l´arena política, que es Decidix. Ara ya oficialment te uns carrecs organics triats democraticament, d´avall cap a dalt. Esta horisontalitat en la presa de decisions es una caracteristica essencial i definitoria de Decidix. Afirmen que creuen en una manera de fer política basada en l´integritat i la vocacio de servici als nostres municipis i al nostre poble.

Els representants de la Federacio no podran ser candidats institucionals

Per aixo, els representants organics de Decidix renuncien a ocupar alts carrecs institucionals. Prenen esta decissio des de l´honestitat de voler consolidar l´estructura solida d´un partit politic valencianiste destinat a durar.Per lo que separen carrecs organics i els futurs carrecs politics.

Joan Carles Puchalt: “No volem en nosatres les actituts oportunistes que tant de mal fan a la politica. El valencianisme (com qualsevol atre moviment politic) es una oportunitat per a mercenaris com Toni Cantó, aixina que volem traure’ls de la politica”. «No som ni volem proyectes personalistes, aixo a soles du al fracas i a la corrupcio. Totes les persones honestes acabaran entrant en Decidix

Esta Eixecutiva electa de Decidix destaca per la qualificacio en diferents arees dels membres triats

Albert Castellets: “Volem una millora de la sanitat, aumentar el servici en tota la nostra autonomia”. Consideren des de Decidix que la politica és una gran responsabilitat en la nostra societat i, per este motiu, els delegats de la federacio han donat la seua confiança a persones en un conegut recorregut professional i academic.

Francisco Soriano: “Hem de recuperar el nostre patrimoni, es lo que mos dona valor, i genera riquea tant cultural com economica”.

Robert Gomez: “Si Decidix no té representacio en les nostres institucions, seguirém sent ningunejats pels demes partits politics, que deuen pleitesia al centralisme, i enganyats en les tipiques promeses electorals.”

Carrec organics de la federacio triats en esta I Assamblea

Tesorera Federal – D. Remedios Benlloch (L’Eliana)

Secretaria Federal – Dr. Joan Carles Puchalt (Albal)

Secretaria Municipalisme – D. Maties Rodglà (Albal)

Secretaria Comunicacio – Jose Vicente Martínez (Benifaraig)

Sindicatura Sanitat i Salut Publica – Dr. Albert Castellets (Benifayo)

Sindicatura Industria, Infraestructures i Energia – D. Robert Gómez (Torrent)

Sindicatura Cultura i Patrimoni – Dr. Francisco Soriano (Valencia Ciutat)

Sindicatura Agricultura, Peixa i Alimentacio – D. Salvador Miralles (Valencia Ciutat)

Sindicatura Ecologisme – D. Jesús León Herráez (Manises)

Sindicatura Festes i Tradicions – D. Ginés Muñoz (Valencia Ciutat)

Sindicatura Economia, Empreses, Autonoms i Treball – D. Felix Herráez (Valencia Ciutat)

Sindicatura Benestar Social, Igualtat i la Dona – D. Manuel Sánchez (Moncada)