Decidix se reune con AVA

– Joan Carles Puchalt i Salva Miralles han mantenido una reunión con Cristóbal Aguado.

El secretari federal y el sindic d´Agricultura de la federación de partitdos Decidix han visitado, durante la mañana del 29 de septiembre, la sede de la Associacio Valenciana d´Agricultors (AVA), donde han sido recibidos por el presidente de esta organización y otros miembros de la su junta directiva.

Como ha declarado Puchalt, “no solo se trata de una primera toma de contacto para conocernos, sino también de una reunión de trabajo para integrar las sugerencias de AVA en nuestro programa electoral y les mociones de los Ayuntamientos en los que tenemos representantes”.

Los miembros de Decidix han aprovechado para presentar la formación a los socios de AVA y han quedado en concertar más citas para ayudar a los agricultores valencianos en lo que haga falta.

En palabras de Salvador Miralles, responsable de Agricultura de Decidix, “hem coincidit en la gent d´AVA en moltes concentracions reivindicatives. Estem al costat de la seua defensa innegociable dels interessos del camp valencià. El nostre compromis es favorir les politiques agraries en totes les institucions a on ya tenim i tindrem representacio”.

El encuentro concluyó con muy buena sintonía y forma parte del proceso de reuniones con agentes de la sociedad civil valenciana que Decidix está llevando a término.

DECIDIX es reunix en AVA

Joan Carles Puchalt i Salva Miralles han mantengut una reunio en Cristóbal Aguado.

El secretari federal i el sindic d´Agricultura de la federacio de partits Decidix han visitat, durant lo mati del 29 de setembre, la seu de l´Associacio Valenciana d´Agricultors (AVA), a on han segut rebuts pel president d’esta organisacio i atres membres de la seua junta directiva.

Com ha declarat Puchalt, “no nomes es tracta d’una primera presa de contacte per a coneixer-nos, sino tambe d’una reunio de treball per a integrar les sugerencies d’AVA en el nostre programa electoral i les mocions dels Ajuntaments en els que tenim representants”. Els membres de Decidix han aprofitat per a presentar la formacio als socis d’AVA i han quedat en concertar mes cites per a ajudar als agricultors valencians en lo que calga.

En paraules de Salvador Miralles, responsable d´Agricultura de Decidix, “hem coincidit en la gent d´AVA en moltes concentracions reivindicatives. Estem al costat de la seua defensa innegociable dels interessos del camp valencià. El nostre compromis es favorir les politiques agraries en totes les institucions a on ya tenim i tindrem representacio”.

L´encontre va concloure en molt bona sintonia i forma part del proces de reunions en agents de la societat civil valenciana que Decidix està portant a terme.