Victoria ya te cinc tituls de l’individual de Pilota de CaixaBank

Victòria ya te cinc títuls individuals del ma a ma. Ha jugat cinc finals del Campeonat Individual CaixaBank de raspall i ha guanyat les cinc, les quatre últimes de manera consecutiva. A la d’enguany, jugada este dissabte en el trinquet de Càrcer, va impondre’s per un clar 25-5 a la seua companyera de club i amiga des de fa anys, Mar de Bicorp.

I això que la partida començà molt igualada. De fet, el primer joc va ser per a Mar, favorida per la reballà, que va dir blau. La de Bicorp va arrancar en molta força i determinació, mentres Victòria, des del rest, responia com podia a les pilotades de la seua rival.

Pero, a poc a poc, la campeona va entrar en acció en el seu joc sòlit. Victòria va tornar l’equilibri a l’electrònic i passà al rest. Des d’on va conseguir trencar la treta de Mar. Era el primer pas cap a la reedició del títul.

Mar no va baixar els braços, pero les tretes de Victòria des del dau eren casi mig quinze. Aixina, Mar ho va intentar de totes les maneres, especialment en la seua raspada que posava en dificultats a la seua rival, pero els jocs anaven cap a la boljaca roja.

Victòria ya va resultar imparable. Tant al dau com al rest, va exhibir la seua fortalea física i mental per a mantindre la concentració fins que l’últim quinze li va fer proclamar-se campeona de l’Individual de raspall d’èlit femenina per quinta vegada.

Victòria ya te cinc títuls de l’individual de Pilota de CaixaBank

Victoria ya te cinc tituls de l'individual de Pilota de CaixaBank
Victoria ya te cinc tituls de l’individual de Pilota de CaixaBank

Irene s’apunta el tercer lloc

En la partida pel tercer lloc, jugada abans de la gran final, Irene va superar a Aida per 25 -10. D’esta manera, va invertir el resultat de l’any passat, a on la de Moixent acabà tercera per davant de la de Massamagrell. En esta ocasió, Irene va començar molt fort i es va apuntar els tres primers jocs, en la qual cosa la partida ya estava al seu favor.

Tot i la resposta d’Aida, a la que li va costar entrar en joc, el triumf d’Irene va ser indiscutible.

Participaren en el lliurament de trofeus Raquel Tamarit, consellera de Educació, Cultura i Deport de la Generalitat Valenciana; José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana; Pepe Botella, alcalde de Càrcer; Toni Such, director general d’administració local de la Generalitat Valenciana i Loles Petit, directora comercial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.