Xavi Carbonell presenta en Lo Rat Penat el seu llibre «Desde la meua militància» de política, urbanisme i arquitectura

El pròxim dilluns 19 de decembre en la centenaria entitat de Lo Rat Penat, del carrer Trinquet de Cavallers, en la Ciutat de Valéncia, se presentarà el llibre «Des de la meua militància» de l’autor Xavier Carbonell.

El propi autor definix la seua obra

Un llibre que definix el propi autor.

«Ha segut l’obra de recopilació d’una série d’artículs, escrits i reflexions al voltant de temes de política, urbanisme, arquitectura… que trobe més que interessants per al públic en general. Tant el que participa de manera activa, com per al senzill espectador de la “cosa pública”. Són alguns d’ells denuncies, atres solucions, en unes atres triem prioritats. I Atres simplement utòpics.

Divisió del llibre per capítuls segons continguts

El títul es clar i demostratiu: “Des de la meua militància” .Vullc dir que l’òptica des de la que s’escriu es una òptica parcial i subjectiva, com no pot ser d’atra manera. Qualsevol text que te firma, adolix de la subjectivitat de l’autor. Podem explicar que es tracta d’una serie d’artículs, alguns publicats en mijos de comunicació i atres inèdits. Estos artículs, escrits, reflexions, estan ordenats per temes i dins d’estos temes d’una manera cronològica. Vullc dir, primer estan els més antics i en acabant els més moderns. Aixina en tots els capítuls en que està dividit el llibre:

  • I Polítics i partidistes: Unió Valenciana.
  • II Infraestructures i Urbanisme.
  • III El cabanyal; els plans, els proyectes i les opinions.
  • IV Gandia, el poble de la meua residència.
  • V Arqueologia industrial

Són els temes triats, sobre els que fique negre sobre blanc pensaments, reflexionant al voltant. Pensaments ara escrits. Tots tenen a vore en la pràctica diària, en decisions polítiques. Prioritats. En alguns casos, al final de cada artícul hi ha un comentari que actualisa el contingut del mateix. Passat el temps algunes idees s’han convertit en realitat, tal volta no de la mateixa manera, pero el concepte és lo que s’ha respectat. El temps lleva i dona raons.

Idees i pensaments per a, parafrasejant a Nicolau Primitiu, «treballar, persistir, esperar.»

L’acte mampendrà a les 19:30h i en acabant hi haurà la firma d’eixemplars per part de l’autor de l’obra.