Ucrònica, revista Lliteratura i Vanguarda torna a la càrrega

Ucrònica, revista Lliteratura i Vanguarda torna a la càrrega

Ucrònica, Despuix de la bona acollida del número de presentació, la revista lliteraria escrita en valencià llança el seu segon número als quioscs i llibreries.

  • Pròxim dimecres 12 de febrer a les 19:15 hores, els amants de la lliteratura tenen una cita en la llibreria El Imperio de los libros, C/ Sueca, 29

Presentació del segon número de la revista Ucronica
Presentació del segon número de la revista Ucronica

El pròxim dimecres 12 de febrer a les 19:15 hores, els amants de la lliteratura tenen una cita en la llibreria El Imperio de los libros (C/ Sueca, 29) de la Ciutat de Valéncia per a la presentació del segon número de la revista Ucrònica. Lliteratura i Vanguarda.

  • Despuix de l’èxit del número inaugural, la revista lliterària valenciana torna a la càrrega en més entrevistes, més lliteratura i més llibres.

Encara que en l’acte se presentarà la nova tirada de la publicació, des de l’organisació pretenen que l’acte vaja més allà. “Més que una presentació, nos agradaria crear un encontre en el que parlar de lliteratura, usant com a excusa el naiximent d’un nou número de la revista Ucrònica.

  • Aspirem a convertir les presentacions de la revista en un event lliterari més de la ciutat de Valéncia” han senyalat Paco Tarazona i Agustí Zacarés, codirectors de la publicació.

El número 2 de la revista obri en la portada del polifacètic Carlos Marzal, protagoniste de l’entrevista principal. Junt ad ella, un encontre en l’autor Rodrigo Fresán, una revisió dels autors regeneracionistes de finals del segle XX en la lliteratura en valencià, la visió de Nova York a través de Paul Auster, creació lliterària, art fotogràfic, colaboracions internacionals i moltes de les seccions que ya proponia la primera edició.