Paula Acosta i González proclamada com a Reina de l’Horta de Valéncia 2023

El dissabte 25 de juny en el castell d’Albalat dels Sorells va tindre lloc el solemne acte de Proclamació de Paula Acosta i González com a Reina de l’Horta de Valéncia 2023.

Paula lluïa radiant en el seu trage de llauradora, per a esta ocasió lluint un estret Santa Faz. Paula radiava felicitat i va cautivant al públic i festers en el seu impecable discurs.

En el acte estigue present el President del tribunal de les aigües En Josep Alfons Soria. Ademés de diverses entitats i colectius culturals d’arreu de tot el Regne de Valéncia, desde les falles de Burriana, passant per Castelló, la gran agrupació de falles del Maritim fins arribar a les fogueres de Sant Joan D’Alacant, entre moltes falles, clavaries, moros i cristians del maritim i molts amics.

Premi llaurador de l’Any 2022 a Cesar Guardeño, President del Círcul per la Defensa i Difusio del Patrimoni Cultural

Protagonista de la vesprada va ser també el galardonat en el premi llaurador 2022 Cesar Guardeño Gil,  President del Círcul per la Defensa i Difusio del Patrimoni Cultural.

Guardonat per la seua incansable defensa del patrimoni Cultural. especialment en la cultura de l’Horta, les alqueries i barraques que configuren l’identitat de l’horta de Valencia.

L’agrupació de rondalla i danses del port de Sagunt va amenisar l’acte en el seu art.
Una vesprada que de segur serà inolvidable per a Paula, puix inicia el seu regnat com a màxima embaixadora de l’horta valenciana.