L’Associacio Cultural l’Horta de Valencia celebra la festa Patronal de la Purissima Concepcio en La Punta

L’Associacio Cultural l’Horta de Valéncia ha celebrat el dimecres 8 de decembre en la pedania de la Punta la seua festa Patronal, la Purissima Concepcio. Com es costum, fan la festivitat en un lloc de l’horta de Valencia, enguany en La Punta, cami entra la Ciutat i l’Horta.

Una festa d’arraigo a la terra i pura essència valenciana on no faltaren les albaes, cant d’estil, les danses i poemes tradicionals i una missa a l’estil del llaurador.

Una germanor en un gran día de festa al cor de l’horta valenciana, entre camps de cultiu i antigues alqueries, tot feia un conjunt d’harmonia en una festa que cap valencià deu perdre’s per acostarse a les nostres mes ancestrals arrels.

Els festers i Reina de l’horta de Valéncia Neus Morales i Vega vixqueren, junt a tots els assistents, u dels dies mes especials dins del calendari festiu de l’horta valenciana.

Han acompayat a l’Associacio Cultural l’Horta la Junta Local Fallera de Sueca. Tambe el Circul per la Defensa i Difusio del Patrimoni Cultural.

Esta proxima semana tenen una cita en Cullera junt a la Falla Faro Mar, en l’exaltacio de les seues priemres falleres. Esta associacio de les tradicions valencianes tenen una intensa activitat cultural.