L’Associacio Cultural de l’Horta de Valéncia complix hui 14 anys de festa i reivindicacions, de cultura i tradicio.

Hui estem de celebració en l’horta, puix fa ya 14 anys que va naixer l’Associació Cultural l’Horta de Valéncia.

14 anys molt intensos en els que han estat sempre recolzant nostra cultura, nostra identitat, nostres festes i la Llengua Valenciana.

Defensa del Patrimoni de l’Horta

Esta entitat està defenent el ric patrimoni de l’Horta de Valencia. Desde la rehabilitació d’una centenaria barraca en Pinedo i una alquería en Tavernes Blanques, la incansable lluita i defensa de nostres barraques BRL, fins a plantar i cremar una falla en Talavera de la Reina dins de les seues festes.

Ademés de fer actes solidaris, tallers didàctics per a totes les edats per a difondre nostra cultura i oficis valencians, la representació de nostra horta en infinitats d’actes arreu i fora del nostre territori. També la recuperació de festes tan antigues de l’horta com la festa de la Purissima, els cants d’Albaes i danses populars en marcs incomparables de nostra terra. Desde castells, passant per pati d’una típica alquería fins a la plaça de bous de Valéncia.

Actes plens de gent

«Hem tornat a plenar l’horta de vida, en la seua música e indumentària tradicional i mos hem plenat de goig al vore com tantisima gent vinguda de tant lluny ha volgut acompanyarmos i coneixer de prop nostres festes i tradicions».