La Real Academia de Cultura Valenciana organisa la seua fira del Llibre Valencià de Nadal

La Real Academia de Cultura Valenciana, com cada any, abans de nadal, dins del seu Palau del Carrer Avellanes fa una fireta de llibres en llengua Valenciana.
Enguany, del 13 de decembre al 5 de giner, la Real Academia de Cultura Valenciana celebra una nova edició de la Fira del Llibre Valencià de Nadal, en la que es posarà a disposició dels valencians la producció editorial de l’entitat acadèmica.
Una gran oportunitat per a que els valencians enriquixquen la seua biblioteca en importantissimes obres sobre llengua, historia i cultura, inspirades des d’uns criteris d’estricte rigor cientific i valencianitat.
Enguany podem tornar a fruïr d’esta fireta que no conta en les subvencions de les entitats com ACPV o un lloc com la fira del llibre en catala de la Plaça de l’Ajuntament de Valencia.
Tambe atres entitats culturals, com el GAV organisen estos dies abans del nadal paraetes de llibres. l millor regal per al que vol coneixer l nostra historia i la nostra rica Llengua Valenciana, en Normes d’El Puig.