Vox Massamagrell, un dia per a la vergonya

Vox Massamagrell, el 7 d abril del present va a ser en Massamagrell un dia per a la vergonya, on el consistori municipal es convertix en còmpliç del adoctrinament del tesor mes preciat que son els nostres chiquets.

Un dia on 17.000€ dels nostres imposts van a ser gastats en finançar les Trobades d Escola “Valenciana”.

un event on esta associació estandart del moviment pancatalaniste utilisa els jocs, la música, passacarrers, dinars i sopars de germanor etc per a seguir inculcant als nostres fills una llengua diferent, uns vínculs diferents, on s arrivat a demonisar i fer burla de les arrels i senyes d identitat valencianes, les de deveres, en definitiva on s ajuda a crear la futura ruptura de la societat valenciana tal com hui en dia està de dividida la societat catalana.

  • Esta escola “valenciana” en els últims anys ha rebut mes de 500.000€ de la pròpia Generalitat Catalana, i des de Generalitat i consistoris valencians governats per el tripartit del botànic.

Srs. de Compromís PSOE PSPV i Podemos ¿en quantes coses de profit per al poble es podrien haver gastat eixos 17.000€? ¿cuants jornals es podríen haver pagat en ixos 17.000€?

  • Des de Vox Massamagrell anunciem que si els veïns mos otorguen la seua confiança no es tornaràn a gastar dines de tots en finançar pancatalanisme

Des de Vox Massamagrell volem fer la mes enèrgica protesta i rebuig a la celebració d’este event d adoctrinament dels nostres jóvens i chiquets, i mes sabent que Escola valenciana te denuncies en Fiscalía de Menors per adoctrinament ideològic, motiu per el que ara van mes espayet a l hora d’exibir simbología pancatalanista.

Des de Vox Massamagrell anunciem que si els veïns mos otorguen la seua confiança no es tornaràn a gastar dines de tots en finançar pancatalanisme, ni es repetirà en el nostre poble cap acte com este d’insult a la cultura llengua i tradicions espanyoles i valencianes.

COMUNICADO:

El 7 de abril de este año va a ser en Massamagrell un día para la vergüenza, donde el consistorio municipal es cómplice del adoctrinamiento del tesoro más preciado que tenemos: nuestros hijos.

Un día donde 17.000€ de nuestros impuestos se van a gastar para financiar Les Trobades de Escola “valenciana”.

Un evento donde esta asociación estandarte del movimiento pancatalanista utiliza juegos, música, pasacalles, comidas y cenas de fraternidad etc, para seguir inculcando a nuestros hijos una lengua diferente, unos vínculos diferentes, donde se demoniza y se hace burla de nuestras tradiciones y señas de identidad valencianas, las de verdad; en definitiva donde se ayuda a crear futura ruptura de la sociedad valenciana, tal como ocurre ahora mismo con la sociedad catalana.

  • Esta Escola “valenciana” en los últimos años ha recibido más de 500.000 euros de la Generalidad de Cataluña i desde la Generalidad y ayuntamientos valencianos gobernados por el tripartito del Botánico.

Sres de Compromís, PSOE-PSPV y Podemos, ¿Cuantas cosas de provecho se podrían haber hecho con esos 17.000€? ¿Cuantos sueldos a desempleados se podrían haber pagado con esos 17.000€?

  • Desde Vox Massamagrell anunciamos que si los vecinos nos dan su confianza no se volverá a gastar dinero de todos en financiar al pancatalanismo

Desde Vox Massamagrell queremos transmitir nuestra más enérgica protesta y rechazo a la celebración de este evento de adoctrinamiento de nuestros jóvenes y niños, y más sabiendo que Escola “valenciana” tiene denuncias en la fiscalía de menores por adoctrinamiento ideológico, motivo por el que ahora van más con cuidado a la hora de exhibir simbología pancatalanista.

Desde Vox Massamagrell anunciamos que si los vecinos nos dan su confianza no se volverá a gastar dinero de todos en financiar al pancatalanismo, ni se repetirá en nuestro pueblo ningún acto de insulto a la cultura, lengua tradiciones  valencianas y españolas