Hui es celebra la Fira d’Associacions de Denia en la presencia de l’Assoc. Cultural Roc Chabàs de la Marina

Dissabte torna al carrer de la Via la Fira d’Associacions, en la participació de 37 entitats entre elles l’Associació Cultural Roc Chabàs la Marina de Dénia.

Esta Fira d’Associacions tornarà a celebrar-se dissabte, 2 d’octubre, en l’ubicació habitual del carrer de la Via, enguany encara en certes mesures de seguritat i prevenció. L’us obligatori de mascarilla dins del recint de la fira i manteniment de la distància de seguritat entre expositors, participants i visitants.

En esta edició, la Fira d’Associacions visibilizará la tasca que desenrollen un total de 37 entitats de la ciutat i la comarca. Associacions d’àmbits diferents com l’assistència social, el benestar animal, la promoció de la cultura, el mig ambient, el deport, la participació ciutadana i activitats diverses d’oci i formació.

Activitats de la Fira i horaris

L’horari d’obertura serà de 10 a 20, ademés de la visita als stands de les associacions, el públic podrà assistir als tallers organisats per:

  • Creu Roja (activitats per a persones majors, un taller d’intervenció en emergències i un atre dedicat a la cooperació internacional).
  • ADAHMA Associació TDAH Marina Alta (creació de manualitats antiestrés).
  • TDAH + 16 (escacs i gaveta rubik i taller artístic).
  • AVALCAE Associació contra l’Acossament Escolar (taller sobre l’identificació i intervenció en colectius vulnerables). Esta última activitat tindrà lloc en la Casa de la Cultura, a les 12h.

L’ Associacio Roc Chabàs tindra un estand en la Fira en la presencia de editorials valencianes en Normes d’El Puig i d’autors valencians que estarà alli firmant els seus llibres i departint en les llectors.