Ciudadanos Comunitat Valenciana incorpora a partidos «valencianistas» minoritarios y lo anuncia utilizando la normativa de la AVL

Ciudadabnos Comunitat Valenciana en un intento por sumar y llegar a superar el listón electoral del 5% ha fichado a un conjunto de partidos residuales del ámbito valencianista.

Un intento a la desesperada que por otra parte es toda una declaración de intenciones. lo llamativo es que la nota de prensa donde se anuncia está escrita en perfecto catalán de la Academia Valenciana de la Lengua. Justo la normativa contra la que supuestamente estos partidos luchas, quitándoles toda credibilidad ante el mundo valencianista.

Nota de prensa en perfecto AVL que desacredita el supuesto valencianismo

A continuación reproducimos parte de la nota de prensa dirigida desde Ciudadanos que resta credibilidad a estos «supuestos valencianistas».

“Estem disposats a governar i volem fer-ho de la mà dels autònoms i dels valencianistes. Es tracta de tres partits liberals i progressistes, que defensen a Espanya i que també s’emboliquen amb la nostra Senyera”, ha anunciat Peris en roda de premsa durant la signatura del document amb Alfonso Conesa, president del Partit Autònoms i en representació de Renovació Política, i Julián Vico, secretari general de AUNA Comunitat Valenciana.

“La suma d’aquests tres partits dins de CS suposa una aposta ferma pels nostres valors: defensa dels autònoms, de les classes mitjanes, dels drets de tots els valencians, d’un finançament just, que junts reclamem la infraestructura que mai acaba del Corredor Mediterrani, la denúncia del dèficit inversor o la denúncia de l’aigua”, ha detallat la candidata de CS a la Presidència de la Generalitat Valenciana.