La Punta, ¿qui serà el pròxim?

La Punta, ¿qui serà el pròxim?

Sona en la meua ment aquelles paraules vergonyoses pronunciades per l’actor Fernández de Córdova, paraules que mai s’havien d’haver escoltat, aquelles que se coneix com l’últim part de la Guerra Civil Espanyola en les que se donava per derrotat a l’Espanya llegítima.
“…en el dia de hoy, cautivo y desarmado…”

Aixina veig yo, coincidint també en molts, valencians a l’equip de govern del nostre ajuntament. El senyor Ribó i els seus regidors han segut derrotats per la seua inoperància, la seua falta de planificació i el descontrol. La seua màxima, dividix i venceràs, se ha tornat en contra ad ells, deixant a l’aire la seua ineptitut a l’hora d’administrar i operar eficientment els bens i la convivència dels valentins.

Ya no els val aquella frase que repetia l’actor Steve Urkel en la famosa serie televisiva “Cosas de casa: ¿He sido yo?” i quan li contestem sí, el Sr. Ribó o el regidor de tanda nos dia que la culpa sempre la tenien els demés.
Per citar només els últims i més coneguts balons fòra davant de les reclamacions ciutadanes: verbenes, botellons o les miccions descontrolades per tots els nostres barris, en la que se li tirava la culpa als fallers, puix ara se li junta un macrofestival, event organisat per una empresa privada en la que sense cap garantia de seguritat per als 25.000 jóvens que assistiren i sense cap organisació per a la tranquilitat dels veïns (En este cas de La Punta de Valéncia), l’ajuntament de la nostra ciutat se troba captiu i desarmat i, com els esturços en el cap baix terra, mentres parla en veu baixeta i distorsionada; No estan permeses les paelles universitàries.

L’empresa sabent-se guanyadora diu que pels seus orificis nassals açò va avant i, que l’ajuntament pot dir missa en arameu, que ad ells els dona igual. Mentrimentres se seguix sentint la veu del consistori baix de terra remorejant que els valencians poden estar tranquils, que ells van a enviar a un parell de policies.

Esta és l’història de com se pot degradar un equip de govern, posant en risc l’integritat dels nostres jóvens i dels nostres veïns mentres se produïx un dany migambiental, de elevat cost per a les arques municipal; espere que no siga culpa dels fallers, Sr. Ribó. I clar, novament han de fer us del “¿he sido yo?” .. i de .la culpa no és meua. De tot este destarifo al final tindran la culpa els ciutadans residents en La Punta.

Des de POBLE DEMOCRÀTIC tenim ben clar que no se pot ser gens transigents en el deteriorament de la nostra convivència, i més encara si corre algun tipo de perill l’integritat dels nostres jóvens.

Per això, perque nosatres sí que creem que la voluntat popular en democràcia i, pensem que esta voluntat és la que forma els equips de govern, mentres que estos són els que tenen que velar pels nostres interessos, per això, no podem consentir que el nostre Ajuntament este captiu i desarmat davant de una particular voluntat empresarial, que mira sense vore lo que podia haver segut un verdader desastre humà i, que ho ha segut en quan al nostre mig ambient i convivència veïnal.

Miquel García Maldonado
Candidat a l’alcaldia de Valéncia per POBLE DEMOCRÀTIC