Saïdia,  l’últim llibre de Miquelo García Maldonado.

Saïdia  l’últim llibre de Miquelo García Maldonado.

  • 13 de Juny a les 19:30h. Carrer hugo de Moncada 13

Esta vegada nos presenta lo que ell califica com una obra històrica-romàntica, encara que com matisa el propi autor, pot tindre alguna part de ciència ficció, de thiller, o quasi de qualsevol variant lliterària que se li vullga afegir.

Miquelo nos narra un moments de la vida de Jaume, un jove ingenier que quan es dispon a eixecutar unes obres en el mercat de Sant Pere Nolasc, en el barri Valencià de la Saïdia, fa una troballa un tant enigmàtica que desencadena una serie de successos, els quals marcaran la seua vida. Un secret que porta sigles amagat i que per fi ix a la llum.

Esta vegada, nos sorprén en una obra fresca i dinàmica en la que al llector li toca descobrir i separar la realitat de lo que no ho es tant.

Miquelo García Maldonado forma part d’eixe moviment lliterari valencià i valencianiste que ha despuntant en tant d’èxit en les primeries del actual sigle XXI i, que esperem que en l’ajuda de tots, continuen per molts anys en l’intenció de que no decaiga l’us autèntic de la nostra llengua valenciana.