Roc Chabàs en La Marina difon la Cultura Valenciana en el seu estant de la Fira d’Associacions de Denia

Va amaneixer nuvolat en Dénia pero no fon suficient com per a minar els anims dels integrants de l’Associacio Cultural Roc Chabàs La Marina.

Els membres d’esta assoicacio han aguantat com espartans fins i tot front a un tsunami i no era per a menys puix se celebrava la fira d’associacions 2021, la primera a la que s’acodia com exponent des de la fundacio de l’associacio.

No han estat sols

En el seu estant de la fira han rebut la visita d’entitats culturals com l’Institut d’estudis valencians, els incombustibles GAV, Edicions Mosseguello i membres de L’encontre junt al regidor d’AVANT Albal Joan carles Puchalt. Entre atres associacions han completat el grup que ha omplit el carrer la via de valencianisme civic i cultural.

La jornada ha transcorregut en exit i els veïns de Dénia han pogut coneixer el treball cultural realisat per l’Associacio Roc Chabàs. Aixina com les activitats i novetats portades a veta per les distintes entitats que els acompanyaren en el dia de hui.

Una volta mes queda patent que el valencianisme seguix viu en esta ciutat alacantina de fort sentiment valencianiste.

Una gran paraeta en llibres en Llengua Valencia ha copat gran part de l’estant en la fira en al rpesencia d’alguns autors com Juli Moeno en la seua nova obra sobre l’Himne Valencià.