La revista lliterària Ucrònica torna al carrer en l’entrevista al candidat a premi Eisner, Paco Roca.

La revista lliterària Ucrònica torna al carrer en l’entrevista al candidat a premi Eisner, Paco Roca.

Passat lo més dur de la pandèmia, la revista lliterària en valencià Ucrònica. Pensament i Vanguarda torna al carrer. La presentació, que tindrà lloc el hui dimarts 16 de juny a les 19:30 hores a través d’Instagram i Facebook, vol ser un reencontre virtual en els llectors per a compartir no només els continguts del nou número, sino també llectures de confinament.

Com a portada i plat fort de la revista trobem a Paco Roca, en una de les entrevistes més recents des de la seua última candidatura al premi Eisner per la publicació estadounidenca del còmic La casa. “Hem fet un gran esforç per a superar-nos i sorprendre als nostres llectors. Podem afirmar que és, en diferencia, el millor número d’Ucrònica que hem publicat fins al moment i volem continuar en esta llínea en el futur” en paraules de Paco Tarazona, codirector de la revista.

Novedós també és la forma de presentar este número, a través de les rets socials Instagram i Facebook. “Han segut moments molt difícils per a alguns de nosatres i teníem moltes ganes de reencontrar-nos en els companyers de llectures. I si no pot ser físicament per seguritat, cóm a mínim necessitàvem fer-ho virtualment”, ha apuntat Agustí Zacarés, l’atre codirector de la publicació.

En este tercer número de la revista Ucrònica se pot trobar l’entrevista, a fondo, ya comentada en Paco Roca, un especial dedicat al gran escritor underground Charles Bukowski, el destacat sobre la multiculturalitat lliterària de les Illes Maurici, un encontre-coloqui virtual d’escritors en llengua valenciana en motiu de la pandèmia, o un magnífic relat empeltat a càrrec d’Antoni Atienza, entre uns atres continguts.