El Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana renova sa Junta Directiva

– L’assamblea general ordinària celebrada el passat 24 de febrer, se va procedir a la renovació estaturària per mitat de la junta directiva del Patronat de la RACV .

El passat 24 de febrer en la Ciutat de Valéncia, en el saló d’actes de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, El Patronat de la RACV celebrà l’Assamblea General ordinària.

En esta assamblea se donà conte als Patrons de les activitats dutes, durant l’any 2021, per l’orgue de representació del Patronat. Aprovant-se per unanimitat els informes que la Junta Directiva presentà a l’assamblea, en el 4º punt de l’orde dia i seguint els estatuts, se preveu la renovació per mitat de la Junta Directiva d’este Patronat. Prèvia convocatòria feta de forma estatutària, els càrrecs a renovar foren: President, i quatre vocals.

Al càrrec de President se presentà José Manuel Ricart Lumbreras, als del vocal optaren, Xavier Carbonell i Josefa Micó que repetixen responsabilitats, Manuel Marçal, i Chimo Mompó com noves incorporacions, i per últim José E. Sánchez, president ixent que ocuparia la vacant de vocal que deixaria José Manuel Ricart en cas de ser triat com president.

Presentades estes candidatures a l’assamblea sobirana, se va procedir a la votació, sent elegits per als càrrecs proposts tots els candidats, sense cap vot en contra o abstenció. Quedant constituïda la Junta Directiva de la forma següent des de el seu nomenament, per l’assamblea general d’El Patronat.

PRESIDENT

JOSE MANUEL RICART LUMBRERAS.

Vocals

1. ANTONIO MARÍN BAUTISTA, vocal vicepresident

2. ELISEU PUIG ARCOS, vocal tesorer

3. XAVIER CARBONELL MONTESINOS, vocal secretari

4. JOSEFA MICÓ GÓMEZ, vocal

5. JOSE E. SÁNCHEZ MONTALAR, vocal

6. ÒSCAR RUEDA PITARQUE, vocal

7. CHIMO MOMPÓ BUCHON, vocal

8. MANOLO MARÇAL ÁLVARO, vocal