Demà día 1 d’abril de 2023 l’associació cultural La Llimera del Corral presenta el seu primer llibre, el poemari de Joan Josep Serra Martí titulat “La pluja que tot ho banya”.

– Demà día 1 d’abril de 2023 l’associació cultural La Llimera del Corral presenta el seu primer llibre, el poemari de Joan Josep Serra Martí titulat “La pluja que tot ho banya”.

  • A partir de les 11:00 hores enVuestro Espacio, Carrer Mossén Jordi, 3 , baix (Valéncia C., 46018)

Conversarem de la caleidoscòpica visió poètica d’un autor que combina denúncia social, sensibilitat i humor per abordar temes que abarquen la quotidianitat i la profunditat en la que els poetes es plantegen les preguntes anscestrals de difícil resposta.

Joan Josep Serra i Martí, Valéncia, 1965 és poeta i responsable de la secció de poesia de la revista lliterària Ucrònica. És també colaborador de la publicació fallera Lletrafaller i ha guanyat numerosos premis i distincions com el Premi Extraordinari Bernat i Baldoví o el Premi a l’Escritor de l’Any otorgat en l’any 2016 per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

En “La pluja que tot ho banya”, Serra nos oferix una evolució creativa alluntada del lirisme i en un clar intent d’aguaitar-se a les vanguardes, la qual es plasma en una temática diversa pero en un clar nexe d’unió, la pluja, sobre la que el autor escabuça  totes les seues afinitats i convergències, farcies de les metàfores que la rodejen.