la RACV procedirà a l’Obertura del Curs Acadèmic 2022-2023

Obertura del Curs Acadèmic 2022-2023

Demà, dia 4 d’octubre, la Real Acadèmia de Cultura Valenciana procedirà a l’Obertura del Curs Acadèmic 2022-2023 baix la presidència del seu Decà, D. José Luis Manglano de Mas.

L’acte, com és habitual, es realisarà en el saló del Consolat de Mar de la Llonja de la Seda en la Ciutat de Valéncia, sèu oficial de la RACV, a partir de les 18:00 de la vesprada

Despuix de la llectura d’activitats de la Real Institució durant el Curs passat, el Dr. Francisco González de Posades dictarà el Discurs d’Obertura que versarà sobre el gran marí i gran matemàtic valencià Jorge Juan Santacilia.

El Dr. González de Posada és Acadèmic d’Honor de la RACV. Va ser Rector de l’Universitat de Cantàbria com a Catedràtic de Fonaments Físics i de Física Aplicada en l’Universitat Politècnica de Valéncia. Entre molts atres títuls i honors destaquem els següents: Acadèmic Numerari de la Real Acadèmia de Medicina, Acadèmic d’Honor de la Real Acadèmia Europea de Doctors, Acadèmic Corresponent de la Real Acadèmia de Belles arts de Sant Fernando. Medalla d’Honor al Foment de l’Invenció.

Durant més de 10 anys ha impartit cursos d’Història i Astrofísica en l’Universitat d’Estiu de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.