Adrián Sarria conta en la majoria de la militància  per a liderar el nou projecte del PSPV-PSOE alzireny

– Adrián Sarria conta en la majoria de la militància  per a liderar el nou projecte del PSPV-PSOE alzireny

L’executiva municipal del PSPV-PSOE d’Alzira ha aprovat per majoria la celebració de l’Assemblea Extraordinària el dissabte 9 d’abril, de la que eixirà la nova executiva per a dirigir el partit de cara a les eleccions del 2023.

Adrián Sarria encapçala una de les dos candidatures, concretament la de la joventut, regeneració i sensibilitat en tots els sectors socials de la nostra ciutat,  un projecte integrador, obert, participatiu i dialogant.

Sarria ha aconseguit aglutinar a la majoria del partit en torn al seu projecte que aposta per la revitalizació de l’agrupació local, cosa que implicarà donar un canvi de rumb on la joventut d’uns i l’experiència d’atres faran possible la proximitat en la societat alzirenya actual.

«Fins al moment l’únic contacte que hem tingut les dos parts ha sigut  assentar-nos per a tancar la data de celebració de l’Assemblea Extraordinària, apunta Sarria, qui aclarix que «en cap moment se m’ha requerit per a consensuar un projecte d’unitat, encara que si volen formar part de la meua candidatura estic disposat a escoltar les seus propostes».  .

El PSPV-PSOE alzireny necessita gent implicada i en cares noves. «No estic en contra de que militants històrics vulguen estar en primera línia de la política local, però no entenc que la majoria d’una candidatura estiga integrada per este segment de militants que per a res representen l’alternança que necessita el PSPV-PSOE local, per això el projecte que lidere conta en totes les sensibilitats apostant per la preparació i ilusió per afrontar els nous reptes de futur».

Convertir-nos en un partit referent a la nostra ciutat és la llavor que esns espera, encetant una nova trajectòria en la vitalitat que precisa un projecte que aspira a ser determinant i en credibilitat per Alzira.