Puig rep la selecció valenciana de triatló, guanyadora del campionat d’Espanya per autonomies

En la prueba masculina, la Comunidad Valenciana se llevó la victoria gracias al primer puesto de Roberto Sánchez Mantecón y los puntos de Javier Lluch (4º) o Víctor Benages (8º).En la prueba masculina, la Comunidad Valenciana se llevó la victoria gracias al primer puesto de Roberto Sánchez Mantecón y los puntos de Javier Lluch (4º) o Víctor Benages (8º).

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència la selecció valenciana de triatló, guanyadora del campionat d’Espanya per autonomies en la categoria absoluta, i la selecció escolar, quart lloc en la categoria edat escolar d’aquest campionat. A la recepció també ha assistit el president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Valeriano Moreno, i membres de l’equip tècnic.

Puig, que ha traslladat als esportistes l’enhorabona i el reconeixement en nom de la Generalitat, ha afirmat que aquests representen “la millor cara de la Comunitat Valenciana” i els ha animat a seguir esforçant-se per a continuar collint triomfs.

En la prueba masculina, la Comunidad Valenciana se llevó la victoria gracias al primer puesto de Roberto Sánchez Mantecón y los puntos de Javier Lluch (4º) o Víctor Benages (8º).